Litiaza urinara – tipuri

Tnm próstata

Aceste exemple pot conține termeni colocviali.

tnm próstata

Traducere "cancerului de prostată" în spaniolă del cáncer de próstata Alte traduceri Bicalutamida este un antiandrogen oral folosit în tratamentul cancerului de prostată.

La bicalutamida es un antiandrógeno oral que se emplea en el tratamiento del cáncer de próstata. Stadializarea cancerului de prostată folosind sistemul TNM Estadificación del cáncer de próstata con el Sistema de estadificación TNM Combinat cu o dietă ce predispune la obezitate, un mod de viaţă sedentar poate de asemenea duce la apariţia cancerului de prostată. En combinación con los contribuyentes alimenticios tnm próstata la obesidad, la falta de ejercicio también puede impulsar el desarrollo del cáncer de próstata.

Scorul Gleason

Rodie, de asemenea, a ajutat opri progresia cancerului de prostata la barbatii care au suferit o intervenție chirurgicală sau de radiații pentru boala. La granada también ayudó a detener automedicație prostatita progresión del cáncer de próstata en los hombres que habían sido sometidos a cirugía o radiación para la enfermedad. Pentru tratamentul cancerului de prostată, Docetaxel Winthrop vă este administrat în asociere cu Para el tratamiento del cáncer de próstataDocetaxel Winthrop se administra en combinación con Acest lucru contribuie la prevenirea menstruației dureroase la femei, iar la bărbați este prevenirea cancerului de prostată.

Prostate cancer TNM staging Cancer prostata tnm LinkedIn Stadializarea TNM: principii și rolul cancer prostata tnm în oncologie Cancerul este o boală mondială, componentă foarte importantă a patologiei umane şi una din cauzele majore de deces după bolile cardio — vasculare. Cancerul este un termen generic care defineşte o gamă extrem de largă de boli caracterizate prin alterarea proceselor de creştere şi proliferare celulară. În ciuda aspectelor clinico — patologice foarte diverse, toate cancerele prezintă cancer tnm próstata tnm multe trăsături similare, cancer prostata tnm care sugerează că leziunile moleculare cancer prostata tnm conduc la transformarea malignă şi progresie sunt rezultatul unor alterări genetice comune, dar nu identice; în consecinţă, cancerul reprezintă o boală a expresiei anormale a genelor. Evaluarea extensiei cancerului prin stadializarea TNM este una din cele mai importante activităţi ale medicului oncolog.

Esto contribuye a la prevención de la menstruación dolorosa en las mujeres, y en los hombres es la prevención del cáncer de próstata. Polen sau praf de flori cu aplicatii specifice in tratamentul cancerului de prostată, chiar şi în cazuri extrem de grave cronice.

El polen o el polvo de tnm próstata flores con aplicación específica en el tratamiento del cáncer de próstataincluso en los casos crónicos de extrema gravedad.

tnm próstata

CHMP a considerat că bicatulamid mg este eficient în tratarea cancerului de prostată în stadiu avansat local; cu toate acestea CHMP a considerat că indicaţia terapeutică trebuie restrânsă la tratarea pacienţilor cu risc ridicat de avansare a afecţiunii. El CHMP consideró que la tnm próstata mg es eficaz en el tratamiento del cáncer de próstata localmente avanzado; no obstante, el CHMP consideró que la indicación terapéutica debe limitarse al tratamiento de los pacientes con riesgo elevado de progresión de la enfermedad.

Următoarele tnm próstata şi tnm próstata pot fi folosite pentru stadializarea cancerului de prostată: Los análisis y procedimientos que se indican a continuación pueden emplearse en el proceso de estadificación del cáncer de próstata : Bicalutamida este folosită la bărbaţi pentru tratamentul cancerului de prostată fără metastaze, atunci când castrarea sau alt tip de tratament nu este indicat sau este inacceptabil.

 1. Prostatita indolenta
 2. Înotul ajută la prostatita
 3. cancerului de prostată - Traducere în spaniolă - exemple în română | Reverso Context
 4. M1 Orice G Stadiul I descrie un cancer descoperit incidental după o biopsie efectuată pentru un alt motiv hipertrofie benignă de prostatăcelulele tumorale sunt asemănătoare celulelor normale iar prostata este normală la palpare.
 5. Preventie Cancerul de prostata Cancerul de prostata apare la nivelul prostatei, o mica glanda, de dimensiunea unei nuci, situata sub vezica urinara si anterior de rect.

Bicalutamida se usa en varones adultos para el tratamiento del cáncer de próstata sin metástasis, cuando la castración u otros tipos de tratamiento no están indicados o no son aceptables.

S-a constatat o scadere a cancerului de prostata cu cca. Hubo una disminución en el cáncer de próstata en cerca.

Prognosticul cancerului de prostată Cum definim un cancer de prostată? Din punct de vedere epidemiologic, incidența afecțiunii cancer de prostată este în creștere continuă, fiind a doua cauză de cancer şi a patra cauză de deces prin cancer, la bărbat. La nivel global, ocupă locul 4 ca incidență cazuri noi în7.

Soțul meu a supraviețuit Vietnamului și cancerului de prostată. Mi esposo sobrevivió a Vietnam y al cáncer de próstata. Degarelix este un inhibitor hormonal de sinteză utilizat în tratamentul cancerului de prostată.

tnm próstata

Degarelix es un bloqueante hormonal sintético que se utiliza para el tratamiento del cáncer. Orplatna ar fi trebuit să se utilizeze pentru tratarea cancerului de prostată.

Hantu Menghadang di Jalan? - 6 Video Penampakan Paling Aneh dan Menakutkan

Orplatna se debía utilizar para el tratamiento de pacientes con cáncer de próstata. Dar, acești nervi subțiri sunt atât de mici, în contextul cancerului de prostată, încât nu se văd niciodată. Dar, aceşti nervi subțiri sunt atât de mici, în contextul cancerului de prostată, încât nu se văd niciodată.

 • Cancer prostata tnm, Diagnosticarea cancerului de prostată
 • Îndepărtarea din prostatită
 • Cancer de prostata: simptome, tratament, prevenire | fanfarapr.ro
 • Gimnastica pentru prostatita si adenom
 • Se consideră că beneficiul terapie de privare androgenica TDA incipiente este incert și trebuie echilibrat cu riscul efectelor secundare ale TDA.
 • Gradul de cancer se bazeaza pe cat de anormal arata celulele sub microscop.
 • Cancerul Prostatei | Centru Oncologie Severin

Acest lucru va permite cu siguranță vă depistarea cancerului de prostată, în timp util, precum și a vă ajuta să se ocupe cu ușurință cu ea. Esto sin duda le permitirá detectar el cáncer de próstata con la suficiente antelación, así como ayudarle tnm próstata a lidiar con ella.

tnm próstata

Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

tnm próstata

Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens.

Propune un exemplu.