Prostata G80 | Produse medicale

Prostata g80. Caracteristici

Conținutul

  Sprijină funcția urinară normală la bărbații peste 45 ani Ingrediente per capsulă: - Extract de palmier de Florida Serenoa repens standardizat în min. Palmierul de Florida este originar din America de Nord.

  Palmierul de Florida este originar din America de Nord. Este asemanator cu palmierul, dar de talie mai redusa, de pâna la maxim 4 metri. Fructele sale, asemanatoare la aspect cu maslinele, au fost folosite de amerindieni pentru tratamentul afectiunilor urinare. La ora actuala, este cea mai studiata planta folosita pentru prostata.

  Este asemănător cu palmierul, dar de talie mai redusă, de până la maxim 4 metri. Fructele sale, asemănătoare la aspect cu măslinele, au fost folosite de amerindieni pentru tratamentul afecțiunilor urinare.

  prostata g80

  La ora actuală, este cea mai studiată plantă folosită pentru prostată. Studiile au evidențiat că extractul de palmier de Florida are efect antiandrogenic: previne acumularea de testosteron care poate conduce la hiperplazia prostatei și inhibă creșterea țesutului prostatic la pacienții cu hipertrofie benignă de prostată.

  prostata g80

  La acestea se adaugă efectul antiinflamator și antispastic. Pygeum africanum prunul african este un arbore veșnic verde, care se găsește în Africa Centrală și de Sud. Tradițional vindecătorii africani au folosit scoarța sa pentru a trata problemele vezicii urinare și prostata g80 de micțiune. Astăzi este renumit pentru amelioararea simptomatologiei urinare din hipertrofia benignă de prostată și inflamațiile prostatei.

  prostata g80

  Numeroase studii au raportat reducerea semnificativă a urinării ezitante și frecvente, a nicturiei și a disuriei. Studiile clinice au demonstrat că are aceeași eficientă cu tamsulosidul, substanța de sinteză folosită frecvent în tratarea afecțiunilor prostatei.

  Aici Prostata G80 60cps la pret mic online: Livrare In general, produsele se livreaza in de ore in cazul comenzilor procesate in cursul saptamanii, pana la ora Comenzile plasate in weekend se proceseaza in prima zi lucratoare a saptamanii. Ce fac in cazul in care coletul nu s-a livrat la timp? In general, coletele pleaca din depozitul Vegis in cel mai scurt timp posibil. Pot aparea insa intarzieri din cauze exceptionale conditii meteo extreme, de pildasituatii in care vei fi anuntat din timp in legatura cu statusul comenzii tale.

  Ghimpele, prin substanțele active pe care le conține induce o puternică acțiune decongestivă, antiinflamatoare, diuretică ceea ce ajută foarte mult în afecțiunile prostatei. Are efect antimicrobian pe proteus și coli, germenii cel mai frecvenți implicați în infecțiile tractului urinar.

  prostata g80

  Astfel, reduce frecvența urinărilor nocturne, cu dispariția usturimilor pe uretra și revenirea prostatei inflamate la volumul normal.

  Rădăcina de urzică este diuretică și prostata g80 asupra prostatei. Studii clinice au dovedit eficacitatea sa în hiperplazia benignă a prostatei, stadiile I și II. S-a constatat că reduce reziduul vezical, crește volumul urinar, ameliorează disuria și nicturia.

  Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata. Pretul minim actual al produsului: 45,73 RON Descrierea produsului 60 capsule a mg Contribuie la mentinerea sanatatii prostatei si la realizarea normala a functiei urinare la barbatii de peste 45 de ani. Palmierul de Florida este originar din America de Nord. Este asemanator cu palmierul, dar de talie mai redusa, de pana la maxim 4 metri.

  Roșiile conțin un fitonutrient - licopenul - care dă culoarea lor roșie. Funcția antioxidantă a licopenului capacitatea sa de a proteja celulele și alte structuri din organism de daunele provocate de oxidanți a fost legată de către cercetători de protecția ADN-ului în interiorul globulelor albe.

  Este un antioxidant de două ori mai activ decât carotenul.

  prostata g80

  Licopenul joacă un rol foarte important în prevenirea cancerului de prostată. Efect: - antiandrogenic scade excesul de testosteron - antiinflamator și decongestionant al prostatei - diuretic.