Traducere "di urina" în română

Încălcarea urinării. Încălcarea urinării la animale - optimizarea - medicina veterinară, bolile animalelor

Dorința de defecare Încălcarea urinării Imperativul imperativ de a urina dă încălcarea urinării persoane o încălcarea urinării de disconfort și interferă cu comportamentul unei vieți depline. Acest lucru se datorează faptului că după golirea vezicii urinare după o scurtă perioadă de timp, o persoană simte o dorință puternică de a merge din nou la toaletă.

Care este sistemul urinar?

Există un sentiment că urinarea se va întâmpla imediat și există o teamă că nu va putea fi ținută. Uneori se întâmplă: în unele cazuri simptomul este încălcarea urinării de urinare incontinenta. De obicei, aceste fenomene - o indicație a procesului inflamator tractului încălcarea urinării devine mai puțin probabil să provoace creșterea presiunii intravezicale și pot provoca infecții boli genitale, chiar și operarea leziuni ale coloanei vertebrale și leziuni ale coloanei.

Nu confunda nevoia obișnuită de a urina cu urgență. Când apare, imediat devine clar că organismul nu este în regulă. Este caracterizată nu numai de urgențe incredibil de puternice, ci și de apariția lor foarte frecventă.

Principalele tipuri de necroză

Astfel de simptome nu pot fi controlate, ei se îngrijorează în mod constant, indiferent de ora din zi, de sex și de vârstă. Statisticile anterioare au vorbit despre o susceptibilitate mai frecventă la boala persoanelor în vârstă, acum acest fenomen se găsește tot mai mult în rândul tinerilor. Există cazuri în care urgența este însoțită de nicturia predominant urinare nocturnă sau de incontinență.

Adesea, urgența duce o persoană la un stat inoperant. Printre încălcările urgenței de urinare - încălcarea urinării mai frecventă și, printre alte boli, se află o poziție destul de ridicată.

Încălcarea urinării la bărbați

Dacă este disponibil, vorbește despre hiperactivitatea vezicii urinare GMS. În prezent, metodele de cercetare moderne au făcut posibilă stabilirea faptului că principala cauză a simptomelor urgentelor imperioase necontrolabile este sindromul GMP. Hiperactivitatea vezicii urinare înseamnă activitate anormală, care poate fi cronică. Motivul pentru acest lucru nu este pe deplin înțeles, dar sunt evidențiate bolile care provoacă apariția GMP și nu numai bolile încălcarea urinării genito-urinar cistită acută, adenom, cancer de prostată, tumora gâtului vezicii urinare.

Astfel de provocatori includ insuficiența cardiacă, diabetul zaharat, tulburările neurologice, menopauza, modificările legate de vârstă, scleroza multiplă.

  • Tumore alla prostata si guarisce
  • Urologie și nefrologie 24 feb, Medicina modernă oferă soluții pentru o gamă largă de afecțiuni urologice și pentru însănătoșirea grabnică a pacientului.
  • Cel mai bun tratament pentru prostata mărită, prostatită | fanfarapr.ro

Pentru a identifica conditiile comorbide, pacientul este ghidat de ultrasunetele organelor interne - vezica urinara, prostata, rinichii. Apoi se analizează analiza urinei, sedimentul acesteia, cultura pe sterilitate, medicul efectuează un examen fizic inclusiv examinarea generală, palparea.

Jurnalul de urinare al pacientului este studiat, pe baza căruia este de asemenea posibilă trasarea concluziilor cu privire la diagnostic, GMF este plasat cu mai mult de opt urinare pe zi și mai mult de o singură pe noapte.

încălcarea urinării

La urma urmei, trăirea unei vieți pline cu astfel de simptome este imposibilă, o persoană experimentează nu numai disconfort fizic, ci și stres constant. Scopul tratamentului este de a controla acumularea de lichid în vezică.

Pentru a face acest lucru, aplicați medicamente anticholinergice.

Încălcarea urinării

Acestea blochează impulsurile nervoase care provoacă o urgență imperativă permanentă a urinei. În plus, tratamentul utilizează antispastice, care reduc tonusul muscular al tractului urinar. Printre aceste medicamente, "Spazmex" este foarte popular, ceea ce nu exclude combinația cu alte medicamente și practic nu produce efecte secundare.

În plus față de terapia cu medicamente, exercițiile Kegel alternarea tensiunii și relaxării musculare responsabile de urinare și terapia comportamentală vizitarea toaletei strict conform programului sunt folosite pentru un rezultat mai eficient în tratamentul. Metode non-medicamentoase de tratament.

încălcarea urinării

Terapia comportamentală Combinația dintre utilizarea de medicamente și terapiile alternative oferă rezultate eficiente în lupta împotriva tulburărilor de urinare. Direcțiile principale ale tratamentului non-drog sunt întărirea mușchilor vezicii urinare, precum și obținerea capacității de monitorizare a vizitelor la toaletă. Terapia comportamentală implică limitarea aportului de lichid, dacă depășește normele, corectarea regimului de băut, excluderea băuturilor alcoolice și cofeina, refuzul de a bea înainte de culcare.

încălcarea urinării

Cea mai mare parte a lichidului care intră în organism în timpul zilei trebuie să fie apă pură necarbonată. Încălcarea urinării este determinată strict individual, luând în considerare vârsta și bolile concomitente. Terapia comportamentală prevede stabilirea unui regim pentru vizitarea toaletei într-un timp strict desemnat în scopul instruirii vezicii urinare.

Această abordare ajută la reducerea dorințelor tratament cu azot pentru prostatita la jumătate. Exerciții Kegel pentru femei Acesta este un complex de exerciții pentru femei, creat pentru a întări mușchii podelei pelvine.

După cum știți, femeile sunt mai susceptibile de a suferi de incontinență, inclusiv de stres cu râs, strănut, tuse.

Formă acută

Exercițiul regulat ajută la reducerea urgentei imperative de a fecula și de a învăța să controleze mușchii pelvieni. Complexul este foarte simplu, ușor de utilizat și accesibil oricărei femei. Exercițiile exercită mușchii trenului care sunt responsabili de vezică, rect, uter, uretra. Exerciții Kegel îmbunătățesc circulația sanguină în pelvină și rect, accelerează reabilitarea după naștere, împiedică dezvoltarea hemoroizilor.

Încălcarea urinării și a bolilor coloanei vertebrale

Încălcarea urinării la copii Cerințele frecvente ale copilului "du-te pentru un vas" ar trebui să alerteze părinții, mai ales dacă urinarea nu are loc dorințele sunt false. Dacă bebelușul este rugat să intre în toaletă aproape la fiecare 15 minute, acesta este un prilej de a consulta un medic pentru a afla cauza acestor manifestări și a le elimina cât mai curând posibil.

Motivele din spatele dorințelor imperative ale copiilor sunt mai multe: balanopostită la băieți.